Nieuwsbrief Rotterdamsebaan

Om de bereikbaarheid te verbeteren, legt de gemeente Den Haag de komende jaren de Rotterdamsebaan aan. Dit wordt de nieuwe weg tussen knooppunt Ypenburg (A4/A13) en de Centrumring van Den Haag.

Binkhorstlaan schuift op
Dit najaar wordt het werkterrein op de Binckhorstlaan ingericht. Dit betekent dat de Binckhorstlaan tussen de Mercuriusweg en de Maanweg iets zal opschuiven. De komende jaren komt aan de even zijde van de Binckhorstlaan langs het werkterrein een tijdelijke weg en een fietspad in 2 richtingen te liggen. Bedrijven aan de oneven zijde zijn bereikbaar via de ventweg. 

De Binckhorstlaan krijgt 1 rijstrook per rijrichting en is met name bedoeld voor bestemmingsverkeer. Doorgaand verkeer in de richting van het centrum van Den Haag of naar de A12 kan het beste rijden via de route Supernovaweg en Regulusweg.  

De werkzaamheden voor het verleggen van de Binckhorstlaan starten in augustus 2016. Begin oktober maakt het verkeer gebruik van de verlegde Binckhorstlaan. Let op, dit kan gevolgen hebben voor uw reistijd naar begraafplaats St. Barbara. Plan u reistijd ruim.

Leest u hier de gehele nieuwsbrief over de Rotterdamsebaan, juli editie.

Deel dit bericht

U bent hier