Lezing over rouw

Lezing over rouw, "Dat is nu wel over toch?" | Zondag 23 sep 2018
In deze lezing ‘dat is nu wel over toch?’ neemt Richard u op interactieve wijze mee door de geschiedenis van omgaan met ouders van wie een kind overleed. Tijdens deze lezing komen verhalen vanuit het verleden tot de hedendaagse omgang aan bod, waarbij er meer dan genoeg ruimte is tot interactie met het publiek. 

Deze bijzondere lezing wordt gegeven door Richard Hattink, expert op het gebied van rouw bij verlies van een kind. St. Barbara opent haar deuren mensen die direct of indirect met een dergelijk ingrijpend en tekenend verlies te maken hebben.

Richard Hattink (1982) is rouwpedagoog en eigenaar van Rouw&. Hij houdt zich bezig met hoe professionals de dood bespreekbaar kunnen maken met rouwende kinderen. Met zijn achtergrond in onderwijs (van primair en voortgezet [speciaal] onderwijs tot docent in het HBO) en de uitvaart heeft hij de ideale mix gevonden om kinderen ook rondom overlijden te kunnen begeleiden. 

De lezing duurt van 13:00 tot ongeveer 14:00. Wij bieden u dit graag aan, op begraafplaats St. Barbara, St. Barbaraweg 6, Den Haag.

Aanmelden kan via: 070 3503718 of info@paxrkb.nl.
 
Data onder voorbehoud, kijk altijd eerst even op de website:
 
 

Deel dit bericht

U bent hier