Overige vragen

Op welke tijden kunnen uitvaartplechtigheden gereserveerd worden?

Om het tijdstip van de begrafenisplechtigheid te bepalen, overlegt de uitvaartverzorger telefonisch met de Stichting R.K. Begraafplaatsen.Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 15.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.Zaterdag na 13.00 uur wordt alleen bij gebleken noodzaak daartoe begraven.

Onderhoudskosten, waarom betaal ik dat jaarlijks?

Met uw bijdrage onderhouden wij de begraafplaats, de paden, de toiletten, hekken, de beplanting, vrijhouden van blad en onkruid, etc. Verder dragen wij zorg voor het reinigen van het gedenkteken en het behandelen met een algenbestrijder eenmaal per jaar. Vandaar de jaarlijkse verplichting tot betaling voor de onderhoudskosten familiegraven. 

Bijzondere beplanting, wat is er mogelijk?

Wilt u vaste seizoen beplanting bij uw graf? In het voorjaar kunt u violen laten planten, in de zomer begonia's en in de winter erica's bij de graven laten planten. De planten worden goed verzorgd door onze onderhoudsmedewerkers. De abonnementskosten zijn afhankelijk van het aantal planten dat u laat planten. Wij geven u graag advies hierover: : # 070-3503718 / begrafenissen@paxrkb.nl.

Rotterdamsebaan

De Rotterdamsebaan wordt de nieuwe verbindingsweg tussen knooppunt Ypenburg (A4/A13) en de Centrumring van Den Haag. Dit project loopt van 2015 tot 2019 en dit kan van invloed zijn op uw reistijd naar onze begraafplaatsen toe. Op deze pagina  leest u updates over alle ontwikkelingen van het project Rotterdamsebaan. Controleert u op voorhand de laatste status van dit langlopende project om teleurstelling en extra stress te voorkomen. U kunt u zich aanmelden voor nieuws  enkel en alleen over de Rotterdamsebaan van de Gemeente Den Haag: www.denhaag.nl

Deel dit bericht

Abonneren op Overige vragen

U bent hier